Burak Elmas Fatih Terim : Fatih Altaylı'dan Burak Elmas'a: 'Uyuşturucu kaçakçıları ... - Tüm projeleri 100 güne bölüp amaç koyduk.

Burak Elmas Fatih Terim : Fatih Altaylı'dan Burak Elmas'a: 'Uyuşturucu kaçakçıları ... - Tüm projeleri 100 güne bölüp amaç koyduk.. Teknik direktör fatih terim hakkında da konuşan elmas, i̇lk bu sözleşme lansa edildiği zaman kimse opsiyondan bahsetmedi. Sponsorluklarla ilgili ön anlaşmalarının imzalandığını söyleyen elmas, ilk 100 gün planlarının hazır olduğunu dile getirdi. Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim. Seçilirseniz büyük bir sponsorluk projesine imza atacağınızı söylemiştiniz? İlk bu sözleşme lansa edildiği zaman kimse opsiyondan bahsetmedi.

Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi demirören haber ajansı'na (dha) açıklamalarda bulundu. Bize de yazı yazdılar bütün yetkilerim fatih terim'e bırakın diye. Öncelikle sayın burak elmas'a söyleşi teklifimizi kabul ettiği için teşekkür ederiz. Amaç ve projelerden de bahseden galatasaray lider adayı burak elmas, 100 günlük bir gayemiz var. Burak elmas, daha önce yönetim kuruluna gönderdiği dilekçede futbolda yeni sezon yapılanmasının, sözleşmesi 31 mayıs'ta sona erecek teknik direktör fatih terim idaresinde yapılmasını talep etmişti.

Fatih Terim olmazsa ya Okan Buruk ya da Rafa Benitez ...
Fatih Terim olmazsa ya Okan Buruk ya da Rafa Benitez ... from img.fotospor.com
Galatasaray başkan adayı burak elmas, doğru bir yönetimle güzel bir şekilde gerekli ortam sağlanırsa, fatih hoca çok büyük bir fark yaratır. Teknik direktör fatih terim hakkında da konuşan elmas, i̇lk bu sözleşme lansa edildiği zaman kimse opsiyondan bahsetmedi. Önümüzdeki birkaç seneyi etkileyecek kararlar var. Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim. Fatih terim cevabı, uygulamak istediğimiz vizyonu hangi teknik direktörle uygulamak istediğimizin cevabıdır. Fatih terim ile seçimden önce görüşmeyeceğiz.

Tüm projeleri 100 güne bölüp hedef koyduk.

Fatih terim'e desteğini yineleyen elmas şunları kaydetti: Burak elmas, futbol takımı teknik direktörlüğü ile ilgili fatih terim ile çalışmak istediğini ancak tecrübeli çalıştırıcı ile henüz bir görüşme gerçekleştirmediğini söyledi. Elmas, belhanda'nın ayrılışından muslera ile yapılan yeni sözleşmeye, mevcut başkan mustafa cengiz'den, fatih terim'e dair yorumlarını aktardı. Bize de yazı yazdılar bütün yetkilerim fatih terim'e bırakın diye. Amaç ve projelerden de bahseden galatasaray lider adayı burak elmas, 100 günlük bir gayemiz var. Fatih terim'e nasıl diyoruz 'şimdi dükkanın sahibi.' arda da dükkânın sahibi. Galatasaray'ın mayıs ayında yapacağı kongre öncesi başkan adayı burak elmas, önemli açıklamalarda bulundu. Burak elmas, daha önce yönetim kuruluna gönderdiği dilekçede futbolda yeni sezon yapılanmasının, sözleşmesi 31 mayıs'ta sona erecek teknik direktör fatih terim idaresinde yapılmasını talep etmişti. Yerli oyuncu teşvik sistemi açıklandı. Seçilirseniz büyük bir sponsorluk projesine imza atacağınızı söylemiştiniz? Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim. Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi demirören haber ajansı'na (dha) açıklamalarda bulundu. Teknik direktör fatih terim hakkında da konuşan elmas, i̇lk bu sözleşme lansa edildiği zaman kimse opsiyondan bahsetmedi.

Galatasaray başkan adayı burak elmas, sözcü gazetesi'nden mesut yıldırım'a özel açıklamalarda bulundu. Teknik direktör fatih terim hakkında da konuşan elmas, i̇lk bu sözleşme lansa edildiği zaman kimse opsiyondan bahsetmedi. Fatih terim birçok konuda yalnız bırakıldı, mutsuz. Hedef ve projelerden de bahseden galatasaray başkan adayı burak elmas, 100 günlük bir hedefimiz var. Burak elmas, futbol takımı teknik direktörlüğü ile ilgili fatih terim ile çalışmak istediğini ancak tecrübeli çalıştırıcı ile henüz bir görüşme gerçekleştirmediğini söyledi.

Burak Elmas transfer teklifini açıkladı! - Tüm Spor Haber
Burak Elmas transfer teklifini açıkladı! - Tüm Spor Haber from i12.haber7.net
Galatasaray kulübü başkan adaylarından burak elmas, tivibu spor'a konuştu. 19 haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimde galatasaray 'ın başkan adayı olan burak elmas önemli açıklamalarda bulundu. Burak elmas, futbol takımı teknik direktörlüğü ile ilgili fatih terim ile çalışmak istediğini ancak tecrübeli çalıştırıcı ile henüz bir görüşme gerçekleştirmediğini söyledi. Fatih terim cevabı, uygulamak istediğimiz vizyonu hangi teknik direktörle uygulamak istediğimizin cevabıdır. Burak elmas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başkan mustafa cengiz'in 1 haziran 2021 itibarıyla teknik direktör fatih terim ile çalışmayacağını ancak yeni yönetim seçilene kadar kendisinin ve yönetim kurulunun göreve devam edeceğini duyurduğunu belirtti. Galatasaray başkan adayı burak elmas, sözcü gazetesi'nden mesut yıldırım'a özel açıklamalarda bulundu. Fatih terim'e desteğini yineleyen elmas şunları kaydetti: Galatasaray başkan adayı burak elmas, doğru bir yönetimle güzel bir şekilde gerekli ortam sağlanırsa, fatih hoca çok büyük bir fark yaratır.

Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim.

Fatih terim'e nasıl diyoruz 'şimdi dükkanın sahibi.' arda da dükkânın sahibi. Teknik direktör fatih terim hakkında da konuşan elmas, i̇lk bu sözleşme lansa edildiği zaman kimse opsiyondan bahsetmedi. Zamanlama, zamanlama, zamanlama… ifadelerini kullandı. Fatih terim'e desteğini yineleyen elmas şunları kaydetti: Fatih terim ile şu dönemde devam edilmesi gerektiğini söyledik ama kabul edilmedi. 19 haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimde galatasaray 'ın başkan adayı olan burak elmas önemli açıklamalarda bulundu. İşte burak elmas'ın sorularımıza verdiği yanıtlar: Burak elmas, galatasaray gündemini değerlendirdi ve fatih terim konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teknik yönetici fatih terim hakkında da konuşan elmas, i̇lk bu mukavele lansa edildiği vakit kimse opsiyondan bahsetmedi. Teknik direktör fatih terim hakkında da konuşan elmas, i̇lk bu sözleşme lansa edildiği zaman kimse opsiyondan bahsetmedi. Elmas, ''özellikle federasyon ve kurulları içerisinde, fatih terim'e karşı ciddi bir operasyon yapılıyor. Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim. Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim.

Yerli oyuncu teşvik sistemi açıklandı. Galatasaray kulübü başkan adayı burak elmas, teknik direktör fatih terim ile ilgili başkan mustafa cengiz'in açıklamalarına yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hedef ve projelerden de bahseden galatasaray başkan adayı burak elmas, 100 günlük bir hedefimiz var. Galatasaray başkan adayı burak elmas, doğru bir yönetimle güzel bir şekilde gerekli ortam sağlanırsa, fatih hoca çok büyük bir fark yaratır. Tüm projeleri 100 güne bölüp hedef koyduk.

Burak Elmas sürprizi! - Son Dakika Spor Haberleri
Burak Elmas sürprizi! - Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Galatasaray'da mevcut yönetim, son dönemdeki icraatlerine gelen tepkiler ve fatih terim ile yaşanan gerilimden dolayı oldukça gerilmişti. Burak elmas, sezon devam ederken faslı orta saha oyuncusu younes belhanda'nın sözleşmesinin feshedilmesini eleştirdi. Galatasaray başkan adayı burak elmas, sözcü gazetesi'nden mesut yıldırım'a özel açıklamalarda bulundu. Bize de yazı yazdılar bütün yetkilerim fatih terim'e bırakın diye. Fatih terim'in g.saray'dan ayrılması mümkün değil çünkü galatasaray'ın ta kendisi ve teknik direktörlüğü bıraksa bile galatasaray şapkası hep önünde olacak. Fatih terim'e desteğini yineleyen elmas şunları kaydetti: Elmas, ''özellikle federasyon ve kurulları içerisinde, fatih terim'e karşı ciddi bir operasyon yapılıyor. Çünkü arda, takım kimyası adına galatasaray'ı en iyi bilen isim.

Teknik direktör fatih terim hakkında da konuşan elmas, i̇lk bu sözleşme lansa edildiği zaman kimse opsiyondan bahsetmedi.

Fatih terim ile şu dönemde devam edilmesi gerektiğini söyledik ama kabul edilmedi. Zamanlama, zamanlama, zamanlama… ifadelerini kullandı. Galatasaray'da mevcut yönetim, son dönemdeki icraatlerine gelen tepkiler ve fatih terim ile yaşanan gerilimden dolayı oldukça gerilmişti. Galatasaray başkan adayı burak elmas, sözcü gazetesi'nden mesut yıldırım'a özel açıklamalarda bulundu. Burak elmas, sezon devam ederken faslı orta saha oyuncusu younes belhanda'nın sözleşmesinin feshedilmesini eleştirdi. Fatih terim'e desteğini yineleyen elmas şunları kaydetti: Tüm projeleri 100 güne bölüp hedef koyduk. Çünkü arda, takım kimyası adına galatasaray'ı en iyi bilen isim. 31 mayıs'ta biten kontratı yenilememe kararını açıkladılar. Yerli oyuncu teşvik sistemi açıklandı. 19 haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimde galatasaray 'ın başkan adayı olan burak elmas önemli açıklamalarda bulundu. Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim. Teknik direktör fatih terim hakkında da konuşan elmas, i̇lk bu sözleşme lansa edildiği zaman kimse opsiyondan bahsetmedi.

Galatasaray başkan adayı burak elmas, mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi demirören haber ajansı'na (dha) açıklamalarda bulundu burak elmas. Başkan seçildiği anda teknik direktör adayım net fatih terim diyen elmas, ama etik olarak hoca ile henüz görüşmedim.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook